Over …Metz Sander

Sander ontwikkelt en begeleidt activiteiten voor werkelijk alle leeftijden!

Sander Metz

is in veel opzichten een entertainer.

Hij ontwikkelt en begeleidt activiteiten voor werkelijk alle leeftijden in, met name Friesland. Dat kan zijn voor vrijetijdsbesteding als familiefeestjes, vrienden-uitjes of andere bijeenkomsten, maar ook op muzikaal en theatraal gebied. Als hoofd van diverse animatieteams ontwikkelde Sander voor campings het totale recreatieaanbod!

Nu biedt Sander ook zélf allerlei vormen van vrijetijdsbesteding aan: van suppen tot boogschieten en van een djembé workshop tot lasergamen. Allemaal gaaf om te doen! 

Sander vindt het geweldig om mensen te vermaken en te verbinden, waarbij muziek in veel gevallen een belangrijke rol speelt. Zo is hij dirigent van enkele kinderkoren en popkoren voor volwassenen. Daarnaast geeft hij muziekworkshops op diverse scholen voor basis- en voortgezet onderwijs in Friesland. Ook is hij zanger en gitarist van de feestband Van Geeft ’M en treedt hij solo op. Gezellig spelen bij een kleine (familie)barbecue of een hele feesttent ‘op z’n kop’ zetten. Sander draait er zijn hand niet voor om.

Benieuwd hoe Sander bij jullie uitje de perfecte twist er aan draait? Neem contact op met Sander of boek direct een uitje! 

“Ik wil graag jong en oud verbinden en vermaken”

Beleef het vanaf het water… Bekijk en boek direct een mooi uitje!

…MetzSander & Regioanimatie

Voor gezinnen en kleine groepen.
Superleuke en Spannende activiteiten op het vaste land van Friesland en waar u wilt.

S

Wij werken veel samen met enhousiaste ondernemers in de regio van Sneek. We inspireren elkaar en dat zorgt voor een perfect uitgewerkte activiteit!