Over …Metz Sander

Sander ontwikkelt en begeleidt muzikale activiteiten voor werkelijk alle leeftijden!

Sander Metz

is een entertainer!

Sander vindt het geweldig om mensen te vermaken en te verbinden, waarbij muziek in veel gevallen een belangrijke rol speelt. Zo is hij ook dirigent van enkele kinderkoren en popkoren voor volwassenen. Daarnaast geeft hij muziekworkshops op diverse scholen voor basis- en voortgezet onderwijs.

Verder treedt hij regelmatig op als zanger, waarbij hij zichzelf begeleidt op gitaar. Gezellig spelen bij een kleine (familie)barbecue of een hele feesttent ‘op z’n kop’ zetten. Sander draait er zijn hand niet voor om.

Sander Metz is een rasechte entertainer. Met zijn gitaar, basgitaar, drums en stem is het altijd en overal feest! In de loop der jaren heeft hij een groot repertoire opgebouwd, waardoor hij overal kan spelen. En met overal bedoelen we ook overal: zo gaf hij eind 2022 een ‘fileconcert’ op de A7.

Daarnaast heeft Sander ook nog andere formaties. Kijk maar eens bij aanbod. 

Benieuwd hoe Sander bij jullie de perfecte twist er aan draait? Neem contact op met Sander of boek direct een optreden!

Boek Sander Metz, muziek met sander is altijd tijd voor een feestje

“Ik wil graag jong en oud verbinden en vermaken”

Muziek Metz Sander

EEN SPETTERENDE MUZIKALE ACTIVITEIT MET JE VRIENDEN, FAMILIE OF EEN ANDER LEUK GEZELSCHAP. SAMEN MET SANDER WORDT ER EEN PERFECTE MUZIKALE ACTIVITEIT ONTWIKKELD. DIT ZORGT ALTIJD VOOR EEN ONVERGETELIJK MOMENT!

Boek Sander Metz, muziek met sander is altijd tijd voor een feestje