Sander speelt veel!

Sander Metz is een rasechte entertainer! Het wordt zeker een feest! 

Sander speelt veel!

Sander werkt niet met een speellijst. Hij heeft zoveel nummers in zijn hoofd zitten. Sander wil maar één ding en dat is ervoor zorgen dat het dak eraf wordt gespeeld. Met zijn feestmuziek zowel Nederlands als Engelstalig zorgt hij ervoor dat er in een mum van tijd de voetjes van de vloer komen. meestal al in de eerste set. 

Door de interactie met het publiek zorgt hij ervoor dat de sfeer altijd ongedwongen is! Hierdoor wordt het altijd een onvergetelijke avond. 

Sander Metz is een rasechte entertainer. Met zijn gitaar, basgitaar, drums en stem is het altijd en overal feest! In de loop der jaren heeft hij een groot repertoire opgebouwd waardoor hij overal kan spelen. De focus ligt op feestmuziek vanaf de jaren 60 tot hedendaagse muziek. Niks is hem te gek!

Heb je livemuziek nodig voor een kampvuur, dorpsfeest, verzorgingshuis, matinee, bruiloft, horeca, school, kinderdagopvang en ga zo maar door? Bij Sander ben je aan het juiste adres!

Muziek Metz Sander

EEN SPETTERENDE MUZIKALE ACTIVITEIT MET JE VRIENDEN, FAMILIE OF EEN ANDER LEUK GEZELSCHAP. SAMEN MET SANDER WORDT ER EEN PERFECTE MUZIKALE ACTIVITEIT ONTWIKKELD. DIT ZORGT ALTIJD VOOR EEN ONVERGETELIJK MOMENT!

Boek Sander Metz, muziek met sander is altijd tijd voor een feestje