Suppen is superleuk!

Neem je familie, vrienden of buren mee en stap met een sup de natuur in!

Hey, leuk dat je hier bent! MetzSander kan alles voor je regelen voor een onvergetelijke dag op en naast het water. Dit kun je doen met je vrienden, familie of ander leuk gezelschap. Ga bijvoorbeeld eens suppen door het mooie landschap van Friesland. 

Sander Metz is in veel opzichten een entertainer. Hij ontwikkelt en begeleidt activiteiten voor werkelijk alle leeftijden. Dat kan zijn voor vrijetijdsbesteding, maar ook op muzikaal en theatraal gebied. Als hoofd van diverse animatieteams ontwikkelde hij voor campings het totale recreatieaanbod.

Suppen op locatie

Suppen is een sensatie voor jong en oud! Alleen, met familie of met vrienden. Wij hebben zeer stabiele, professionele sups. Opstappen en wegsuppen!

Waterloopballen

Loop en rol over het water met deze waterloopballen. Een geweldige ervaring, zeker voor de jeugd! Alleen te huren inclusief begeleiding.

Lasergamen jong & oud

Spanning en sensatie met de nieuwste techniek van lasergame. Spel voor jong en oud en ideaal voor binnen en buiten! Lasergamen is superleuk!

Huur een kajak 

Kanovaren gaat met de tijd mee. Vroeger was een kano alleen van polyester. Nu zijn er ook prachtige opblaasbare kano’s met veel opbergruimte.

Boogschieten

Als een echte Robin Hood ga je boogschieten. Rechtshandig en linkshandig. Geleverd met pijlen en roos. Inclusief een instructie van Sander Metz.

Djembé sessies

Djembé-sessies doen iets met je lichaam en geest. Sander neemt je mee in zijn muziekpassie, leert je de basisritmes en al snel drum je erop los. 

Muziek op locatie

Sander Metz is een rasechte entertainer. Met zijn gitaar, basgitaar, drums en stem is het altijd feest! Sander heeft een groot repertoire opgebouwd.

Huur een zeilboot

Zeilen is ontspanning! Waar kun je dat het beste doen? In Friesland! Vaar naar ‘open’ water, hijs de zeilen en geniet van de mooie natuur in Friesland!

Waterfeestje

Wil je een spetterend feest? Kies een feest voor alle leeftijden. Vele combinaties mogelijk afsluitend met kampvuur, een hapje, drankje en livemuziek.

Peddelen & pilsen

Vet! Voor de boys & girls! Jullie komen eerst met z’n allen suppen en daarna aan het bier (2 cons.) en de bitterballen bij de Trilker. Ook voor de dames!

Water & wijnen

Een superleuk wijn-arrangement! Jullie komen eerst met z’n allen suppen en daarna aan de wijn (2 cons.) en bitterballen bij de Trilker. Ook voor de heren!

Roeien & ranja (kids)

Ook de kinderen hebben een sup(p)erleuk arrangement! Jullie komen eerst suppen en daarna aan de ranja en veel ander lekkers bij de Trilker. 

Huur een sloep!

Huur een sloep met vrienden of familie. Geniet en vaar door de mooie wateren van Friesland. Je hebt geen vaarbewijs nodig voor deze sloep. 

Watertrampoline

Een superleuke activiteit voor kids en ouders(!) voor in een zwemvijver of meertje. Heerlijk om op te chillen maar ook om er actief mee bezig te zijn!

Huur deze vette airtrack bij Metz Sander- Feestvieren in Friesland

Supervette Airtrack

Ben jij een fervente liefhebber van turnen, freerunnen, vechtsporten, acrogym of tricking? Dan ben jij op zoek naar deze Airtrack met verende ondergrond!

Springkussens

Beleef urenlang speelplezier op deze springkussens. De springkussens hebben veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een coole glijbaan.

…MetzSander & Regioanimatie

Voor gezinnen en kleine groepen.
Superleuke en Spannende activiteiten op het vaste land van Friesland en in het water zoals:

Suppen, Lasergamen, Waterloopballen, Zeilen, Boogschieten en natuurlijk Muziek.

Wij werken veel samen met enhousiaste ondernemers in de regio van Sneek. We inspireren elkaar en dat zorgt voor een perfect uitgewerkte activiteit!